Има ли предвидени награди за децата? 2017 г.

Да, а и още как :) Нещо повече - има предвидени награди и за родителите:)

NN България (доскоро познати като ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване) са нашият партньор на детските съботни бягания на 5kmrun. С тяхна подкрепа нерестанно ни очакват нови състезания и множество награди.

Това, което NN и 5kmrun считат за важно е самото бягане – спортния дух, дисциплина и физическо здраве, които то носи на децата. Същевременно нашето желание е да поощряваме малките бегачи и техните родители, така че да ги стимулираме да участват редовно в предстоящите бягания на NN Kids Run, като увличат със себе си още и още ентусиазирани участници :)

И така, за най-редовните ни млади участници и техните родители се предвиждат множество награди, както следва:

Наградите NN Kids Run (в сила от януари 2016 г.,)

За децата:

1. Всяко дете, което участва в бягане за първи път – светлоотразителен потник и книжката „Къде растат парите“, издадена от NN и насочена към развиване на финансовата грамотност;

2. Всяко дете, участвало в 5 бягания – специална тениска с логото на NN Kids Run и цифрата 5;

3. Всяко дете, участвало в 10 бягания – раница;

4. Всяко дете участвало в 11 бягания – специална Червена гривна – полумаратон (11 бягания или 22 км., малко над 21 км. колкото официално е полумаратона)

Синя гривна – маратон (21 бягания или 42 км.)

Оранжева гривна – ултра маратон (50 бягания или изключителните 100 км.)

5. NN точкова система 2017

Всички деца, събрали мин. 100 точки до края на 2017 г. ще получат награди за постоянство и добро представяне в бяганията по време на специално събитие, организирано от NN в края на 2017 година.

За родителите:

1. Всеки родител, довел детето си на поне 3 бягания – ваучер за застрахователен продукт от NN и безплатна консултация от финансов консултант на NN.

2. Всеки родител, довел детето си на 5 бягания – часовник от NN.

NB! Наградите, с изключение на книжките и потниците, ще бъдат предоставяни всеки делничен ден в централния офис на NN на бул. България 49 Б, ет. 10.

И още:

На всяка томбола, провеждаща се след детското бягане, NN ще раздава по 15 атрактивни за децата награди, между които шапки, спортни бидончета за вода, LED гривни, светлоотразителни магнитни ленти, дъждобрани и др.

Твоята крачка е важна! NN Kids Run те очаква!

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play