"Нощно бягане" Морска градина (Бургас)

„Нощното бягане“ Морска градина Бургас!


С това бягане продължава месеца на adidas, където съвместната ни инициатива с Община Пловдив,  Община Бургас и adidas е насочена за създаване на по-добри и безопасни условия за спорт и бягане в предвид настъпващото намаляване на по-светлата част от денонощието (зимно часово време). От спортният бранд ще раздадат специални бегачески потници със светлоотразителни ленти! Носете си и челници, да стане по-яко... :)

Внимание: Това бягане е извънредно и то носи допълнителни точки от Garmin Точкова класация, както и се счита за брой участие за „Клуба на почетния легионер на 5kmrun“!

Както обявихме, adidas ще подсигури 50 местен автобус Варна-Бургас-Варна за желаещи 5камаранци, които ще могат да участват в това бягане! Ограничен брой безплатни билети са налични до изчерпване на количествата! За заявки на Е-mail: varna@5kmrun.bg

Сборен пункт: Автобусът ще тръгне от Варна от улица Антим I и там ще остави участниците на връщане от Бургас! Хората със собствен транспорт и свободни места в колите, също могат да се организират за пътуването и да тръгнат от това място!

„Нощно бягане“ Бургас / Разписание по часове:

Дата: 11 октомври 2014 г.,  събота;

Час: 20:30 ч. старт на бягането;

Очакван брой участници: 100-150 души; Предвиждаме организиран безплатен транспорт (автобус) за 50 участници от Варна! Час на тръгване 17:30 ч. от улица Антим I (музея до Общината)

Продължителност на мероприятието:  очакваме последните участници да финишират до 21:15 ч.

Час на тръгване на автобуса за Варна: 21:30 ч. Очакван час на пристигане на улица Антим I около 23:30 ч.

Трасето на кроса: Традиционното (официалното) ни трасе на 5kmrun в Морската Градина в Бургас;

Дистанция за бягането: 5 км;

Място на старт / финал зоната: До Пантеона 

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play